Q41. Feeble (Find Synonym)
- Playful
- Pretty
- Small
- Weak
β
Correct Answer:
D [ Weak ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q42. Maestro(Find Synonym)
- Admirer
- Employee
- Novice
- Genius
β
Correct Answer:
D [ Genius ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q43. Pawn(Find Synonym)
- Scrounge
- Hire
- Pledge
- Sponge
β
Correct Answer:
C [ Pledge ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q44. Conjecture(Find Synonym)
- Knowledge
- Guess
- Truth
- Bias
β
Correct Answer:
B [ Guess ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q45. Verisimilitude(Find Synonym)
- Festive
- Fantastic
- Grotesque
- Authenticity
β
Correct Answer:
D [ Authenticity ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q46. Interference(Find Synonym)
- Honour
- Deference
- Obstruction
- Fearful
β
Correct Answer:
C [ Obstruction ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q47. Quarry(Find Synonym)
- Quest
- Denounce
- Inlern
- Quake
β
Correct Answer:
A [ Quest ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q48. Annihilate(Find Synonym)
- Initiate
- Destroy
- Solve
- Deduce
β
Correct Answer:
B [ Destroy ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q49. Effigy(Find Synonym)
- Dummy
- Imagery
- Reflection
- Organ
β
Correct Answer:
A [ Dummy ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q50. Predilection(Find Synonym)
- Favour
- Whim
- Prejudice
- Preference
β
Correct Answer:
D [ Preference ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...