Q1. Accrue (Find Synonym)
- Accumulate
- Accommodate
- Grow
- Suffice
β
Correct Answer:
C [ Grow ]
β¨ AI Learning Explanation
π Vocabulary Learning
π Why?Accrue means to increase or gather over time, which is closest to the idea of growth.
π‘ RememberThink of things that accumulate gradually as they grow bigger.
π ExampleInterest can accrue and grow in a savings account.
Q2. Barren (Find Synonym)
- Good
- Whole
- Unproductive
- Profitable
β
Correct Answer:
C [ Unproductive ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q3. Infamy (Find Synonym)
- Notoriety
- Glory
- Integrity
- Familiarity
β
Correct Answer:
A [ Notoriety ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q4. Intrepid (Find Synonym)
- Hesitant
- Fear less
- Extrovert
- Rash
β
Correct Answer:
B [ Fear less ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q5. Prodigal (Find Synonym)
- Exclusive
- Productive
- Lavish
- Carefree
β
Correct Answer:
C [ Lavish ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q6. Perspicuous (Find Synonym)
- Relevant
- Precise
- Brief
- Clear
β
Correct Answer:
B [ Precise ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q7. Nexus (Find Synonym)
- Connection
- Distance
- Deficit
- Difference
β
Correct Answer:
A [ Connection ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q8. Mammoth (Find Synonym)
- Straight
- Huge
- Wild
- Greedy
β
Correct Answer:
B [ Huge ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q9. Hyperbole (Find Synonym)
- Expansion
- Imitation
- Decoration
- Exaggeration
β
Correct Answer:
D [ Exaggeration ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q10. Eulogy (Find Synonym)
- Apology
- Address
- Speech
- Praise
β
Correct Answer:
D [ Praise ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...