Q11. Menacingly (Find Synonym)
- Dangerously
- Threatening
- Harmfully
- Hideously
β
Correct Answer:
B [ Threatening ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q12. Annexure (Find Synonym)
- Retirement
- Commencement
- Attachment
- Development
β
Correct Answer:
C [ Attachment ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q13. Errand (Find Synonym)
- Energy
- Task
- Mistake
- Blunder
β
Correct Answer:
B [ Task ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q14. Bequeath (Find Synonym)
- Give
- Disclose
- Scold
- Surround
β
Correct Answer:
A [ Give ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q15. Nonchalant (Find Synonym)
- Imaginary
- Casual
- Neutral
- Formal
β
Correct Answer:
B [ Casual ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q16. Forbearance (Find Synonym)
- Deliverance
- Patience
- Extravagance
- Relevance
β
Correct Answer:
B [ Patience ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q17. Gaol (Find Synonym)
- Destination
- Garden
- Jail
- Bird
β
Correct Answer:
C [ Jail ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q18. Loathing (Find Synonym)
- Warmth
- Affectation
- Hatred
- Affection
β
Correct Answer:
C [ Hatred ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q19. Pragmatic (Find Synonym)
- Intelligent
- Wise
- Religious
- Practical
β
Correct Answer:
D [ Practical ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q20. Notion (Find Synonym)
- Thought
- Fact
- Truth
- Hypothesis
β
Correct Answer:
A [ Thought ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...