Q31. Idiosyncrasies (Find Synonym)
- Demands
- Needs
- Ideologies
- Eccentricities
β
Correct Answer:
D [ Eccentricities ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q32. Apprise (Find Synonym)
- Praise
- Inform
- Conceal
- Assess
β
Correct Answer:
B [ Inform ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q33. Periodic (Find Synonym)
- Infrequent
- Continuous
- Occasional
- Regular
β
Correct Answer:
D [ Regular ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q34. Gruesome (Find Synonym)
- Sullen
- Hideous
- Exhausting
- Insulting
β
Correct Answer:
B [ Hideous ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q35. Abnormal (Find Synonym)
- Unnatural
- Aggressive
- Unique
- Informal
β
Correct Answer:
A [ Unnatural ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q36. Venal (Find Synonym)
- Corrupt
- Comprehensible
- Legible
- Forgivable
β
Correct Answer:
A [ Corrupt ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q37. Conjurer (Find Synonym)
- Magician
- Jester
- Performer
- Trickster
β
Correct Answer:
A [ Magician ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q38. Select the synonym of "Affluent".
- miser
- pungent
- sarcastic
- wealthy
β
Correct Answer:
D [ wealthy ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q39. Select the synonym of "Pilfer".
- steal
- return
- deceive
- sell
β
Correct Answer:
A [ steal ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q40. Select the synonym of "Vanquish".
- ridicule
- respect
- beat
- support
β
Correct Answer:
C [ beat ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...