Q21. Vivacious (Find Synonym)
- Poisonous
- Energetic
- Tricky
- Slow
β
Correct Answer:
B [ Energetic ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q22. Vociferous (Find Synonym)
β
Correct Answer:
B [ Loud ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q23. Fictional (Find Synonym)
- Genuine
- Authentic
- Fanciful
- Real
β
Correct Answer:
C [ Fanciful ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q24. Trivial (Find Synonym)
- Crucial
- Significant
- Vital
- Ordinary
β
Correct Answer:
D [ Ordinary ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q25. Impudent (Find Synonym)
- Vigilant
- Astute
- Insolent
- Arrogant
β
Correct Answer:
C [ Insolent ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q26. Pompous (Find Synonym)
- Pretentious
- Supportive
- Demanding
- Flashy
β
Correct Answer:
A [ Pretentious ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q27. Indiscriminate (Find Synonym)
- Undifferentiated
- Instant
- Sensible
- Discreet
β
Correct Answer:
A [ Undifferentiated ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q28. Literal (Find Synonym)
- Verbatim
- Formal
- Idealistic
- Outdated
β
Correct Answer:
A [ Verbatim ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q29. Intricate (Find Synonym)
- Puzzling
- Illusive
- Complicated
- Assertive
β
Correct Answer:
C [ Complicated ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...
Q30. Expeditiously (Find Synonym)
- Rudely
- Gently
- Meekly
- Quickly
β
Correct Answer:
D [ Quickly ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this synonym question.
Preparing explanation...