Q21. The policy has been declared to be null and void.
- Invalid
- Empty
- Valid
- Impossible
β
Correct Answer:
A [ Invalid ]
π Grammar Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this question.
Preparing explanation...
Q22. The boy broke the window and took to his heels.
- The boy ran into the window.
- The boy broke the window and ran away.
- The boy broke the window and fell on his heels.
- The boy broke the window with his heels.
β
Correct Answer:
B [ The boy broke the window and ran away. ]
π Grammar Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this question.
Preparing explanation...
Q23. Alice is very good at quant, but when she was watching a teacher's video she was taking it with a grain of salt.
- She was enjoying the video
- To listen to something with considerable doubt
- She was listening with full attention
- She was not listening with full attention
β
Correct Answer:
B [ To listen to something with considerable doubt ]
π Grammar Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this question.
Preparing explanation...
Q24. Failing in exam again and again even after
putting all the hard work is bad blood.
- Consume time and affects the health
- The aspirants become unhealthy
- The aspirants do not take interest
- Create angry feeling
β
Correct Answer:
D [ Create angry feeling ]
π Grammar Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this question.
Preparing explanation...
Q25. After reading the story time and again we are finally reading between the lines.
- Reading to entertain others
- Understanding the hidden meaning
- Reading only to show someone else about your style of reading.
- Reading to clear the exam
β
Correct Answer:
B [ Understanding the hidden meaning ]
π Grammar Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this question.
Preparing explanation...
Q26. John keeps drawing on fancy about the banking job in government sector.
- Use imagination
- Do the things beautifully
- Make clear conclusion about anything or anyone
- Likes government jobs
β
Correct Answer:
A [ Use imagination ]
π Grammar Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this question.
Preparing explanation...
Q27. Take Bull by its horn
- deal decisively with a difficult situation
- insult someone in public
- remind someone of his promise
- display one's wealth
β
Correct Answer:
A [ deal decisively with a difficult situation ]
π Grammar Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this question.
Preparing explanation...
Q28. Take Cat out of the bag
- to rebuke
- to defame someone
- to reveal a secret
- to sell a pet
β
Correct Answer:
C [ to reveal a secret ]
π Grammar Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this question.
Preparing explanation...
Q29. Fly off the Handle
- reprimand someone severely
- lose one's temper suddenly
- deliver a sermon
- break down of bike
β
Correct Answer:
B [ lose one's temper suddenly ]
π Grammar Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this question.
Preparing explanation...
Q30. The idiomatic expression "pull yourself together".
- drag oneself
- help me
- get angry
- calm down by oneself
β
Correct Answer:
D [ calm down by oneself ]
π Grammar Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this question.
Preparing explanation...