Q41. ZEAL (find opposite)
- Intolerance
- Inefficiency
- Senile
- Apathy
β
Correct Answer:
D [ Apathy ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q42. BENIGN (find opposite)
- Malevolent
- Friendly
- Unwise
- Soft
β
Correct Answer:
A [ Malevolent ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q43. The officer EXAGGERATED the damage caused by the rowdies. (find Antonym)
- underestimated
- underwrote
- ignored
- condemned
β
Correct Answer:
A [ underestimated ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q44. the speaker was unable to PACIFY the crowd. (Find Antonym)
- antagonize
- excite
- threaten
- challenge
β
Correct Answer:
B [ excite ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q45. He has an AVERSION to milk. (find Antonym)
β
Correct Answer:
C [ liking ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q46. Dont you think his account of things was MONOTONOUS ?
- agreeable
- acceptable
- indecent
- varied
β
Correct Answer:
D [ varied ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q47. The guest made DEROGATORY remarks about the food he was served.
- interesting
- complimentary
- unnecessary
- cheerful
β
Correct Answer:
B [ complimentary ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q48. Now-a-days newspapers have become increasingly partisan. (find opposite)
- supporter
- biased
- impartial
- one sided
β
Correct Answer:
C [ impartial ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q49. Most of the people of the society paid homage to the departed soul. (find opposite)
- adoration
- disrespect
- reverence
- allegiance
β
Correct Answer:
B [ disrespect ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q50. Prosperity is a great teacher, adversity is a greater. (find opposite)
- prosperity
- disaster
- trouble
- misery
β
Correct Answer:
A [ prosperity ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...