Q31. Every employee has liability to his office. (Antonym)
- consumption
- exemption
- presumption
- assumption
β
Correct Answer:
B [ exemption ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q32. Mr. Das is living a miserable life. (Antonym)
- boring
- painful
- unpleasant
- Happy
β
Correct Answer:
D [ happy ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q33. Some of their customs are barbarous. (Antonym)
- modern
- polite
- civilized
- none of these
β
Correct Answer:
C [ civilized ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q34. Hideous (Antonym)
- frightful
- horrible
- beautiful
- ugly
β
Correct Answer:
C [ beautiful ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q35. Ponderous (Antonym)
- heavy
- bulky
- light
- laboured
β
Correct Answer:
C [ light ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q36. Demand for autonomy is an important issue in modern politics. (Find opposite)
- Dependence
- Surrender
- Submissiveness
- Slavery
β
Correct Answer:
A [ Dependence ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q37. The flood water did not recede for weeks. (Find opposite)
- Rush
- Advance
- Approach
- Withdraw
β
Correct Answer:
B [ Advance ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q38. The road has become precarious after the Landslide. (Find opposite)
- Narrow
- Dangerous
- Safe
- Wide
β
Correct Answer:
C [ Safe ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q39. A lenient officer often gets more work done. (Find opposite)
- Obstinate
- Annoyed
- Angry
- Severe
β
Correct Answer:
D [ Severe ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q40. DILAPIDATED (Find opposite)
- Costly
- Well-furnished
- Broken-down
- Renovated
β
Correct Answer:
D [ Renovated ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...