Q21. The king was unhappy because of the OPPOSITION of his people. (Antonym)
- antagonism
- contrariness
- resistance
- co-operation
β
Correct Answer:
D [ co-operation ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q22. A laborious student ultimately succeeds. (Antonym)
- industrious
- unknown
- idle
- intelligent
β
Correct Answer:
C [ idle ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q23. All services were terminated. (Antonym)
- ended
- cancelled
- continued
- stopped
β
Correct Answer:
C [ continued ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q24. Fruits are becoming scarce day by day. (Antonym)
- excellent
- abundant
- costly
- smaller
β
Correct Answer:
B [ abundant ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q25. Banks do not lend money to everyone. (Antonym)
β
Correct Answer:
D [ borrow ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q26. Knowledge is power. (Antonym)
- illiteracy
- ignorance
- foolishness
- backwardness
β
Correct Answer:
B [ ignorance ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q27. He looked elated on hearing the news. (Antonym)
- anxious
- desperate
- excited
- depressed
β
Correct Answer:
D [ depressed ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q28. Earthquake are frequent in Japan. (Antonym)
β
Correct Answer:
A [ rare ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q29. We received a cordial welcome from our host. (Antonym)
- official
- formal
- cold
- warm
β
Correct Answer:
C [ cold ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...
Q30. The geologists declared that fossil was authentic.
- fake
- duplicate
- original
- cultured
β
Correct Answer:
A [ fake ]
π Vocabulary Learning
π Need help?Click the button below to create a short explanation for this antonym question.
Preparing explanation...