Q51. He cannot make both ends meet .
manage the business
work hard
earn enough
control affairs
π§ Learn with AI
β
Correct Answer: C [ earn enough ]
π Idiom Learning
π Need help? Click the button below to create a short explanation for this question.
β¨ Create Student Explanation
Preparing explanation...
Q52. His ghost story was beyond belief .
Fantastic
Terrifying
Incredible
Imaginary
π§ Learn with AI
β
Correct Answer: C [ Incredible ]
π Idiom Learning
π Need help? Click the button below to create a short explanation for this question.
β¨ Create Student Explanation
Preparing explanation...
Q53. My friend was a person apt to act suddenly without thinking .
Impulsive
Excitable
Thoughtless
Violent
π§ Learn with AI
β
Correct Answer: A [ Impulsive ]
π Idiom Learning
π Need help? Click the button below to create a short explanation for this question.
β¨ Create Student Explanation
Preparing explanation...
Q54. No one dare call in question his honesty.
Honesty of purpose
Test
Flatter
Challange
π§ Learn with AI
β
Correct Answer: D [ Challange ]
π Idiom Learning
π Need help? Click the button below to create a short explanation for this question.
β¨ Create Student Explanation
Preparing explanation...
Q55. It is bad to try to fish in troubled waters.
fish in hot weather.
catch fish in disturbed waters.
make a profit out of a disturbance.
go for fishing and cause trouble.
π§ Learn with AI
β
Correct Answer: C [ make a profit out of a disturbance. ]
π Idiom Learning
π Need help? Click the button below to create a short explanation for this question.
β¨ Create Student Explanation
Preparing explanation...
Q56. He promised to look into the matter.
to peer closely at
to take care of
to investigate
to question
π§ Learn with AI
β
Correct Answer: C [ to investigate ]
π Idiom Learning
π Need help? Click the button below to create a short explanation for this question.
β¨ Create Student Explanation
Preparing explanation...
Q57. Thousands put on a daily fight to keep the wolf from the door .
avoid starvation
guard from pickpockets
ward off mosquitoes
keep oneself healthy
π§ Learn with AI
β
Correct Answer: A [ avoid starvation ]
π Idiom Learning
π Need help? Click the button below to create a short explanation for this question.
β¨ Create Student Explanation
Preparing explanation...
Q58. How did you break the ice in the party?
Break free
Initiate something
Shatter peace
Cause harm
π§ Learn with AI
β
Correct Answer: B [ Initiate something ]
π Idiom Learning
π Need help? Click the button below to create a short explanation for this question.
β¨ Create Student Explanation
Preparing explanation...
Q59. The policy has been declared to be null and void .
Invalid
Empty
Valid
Impossible
π§ Learn with AI
β
Correct Answer: A [ Invalid ]
π Idiom Learning
π Need help? Click the button below to create a short explanation for this question.
β¨ Create Student Explanation
Preparing explanation...
Q60. The boy broke the window and took to his heels .
The boy ran into the window.
The boy broke the window and ran away.
The boy broke the window and fell on his heels.
The boy broke the window with his heels.
π§ Learn with AI
β
Correct Answer: B [ The boy broke the window and ran away. ]
π Idiom Learning
π Need help? Click the button below to create a short explanation for this question.
β¨ Create Student Explanation
Preparing explanation...